Tonnikalavuoka

1. Keitä makaronit, raasta juustot (eri astioihin), valuta öljy tonnikalasta
2. Kuullota sipuli, lisää jauhot
3. Lisää varovasti maito, kiehauta
4. Lisää tonnikalat, chili, sinappi, parmesanraaste
5. Voideltuun vuokaan pohjalle puolet makaronista , seuraavaksi kastike, päälle loput makaronit ja toinen juustoraaste (+korppujauhoa)
6. 40min 175-asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni Kypsennetty, annos 100g102g357kcal13.3g70.4g2.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen73g24kcal2.4g3.6g0g0g
Tonnikala öljyssä 27g51kcal7.3g0g2.4g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]27g32kcal3.2g0.5g1.9g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g15g57kcal4.8g0g4.1g0g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g4.4g32kcal0g0g3.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.4g15kcal0.4g3.1g0.1g0.2g
Polar-juusto 15%15g38kcal4.5g0g2.2g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g6.6g8.9kcal0.1g2.1g0g0g
Sinappi 4.7g6.1kcal0.2g0.7g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana571g1246kcal72.6g161.4g34.2g0.8g
Valittu annoskoko286g623kcal36.3g80.7g17.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna143g312kcal18.2g40.4g8.6g0.2g
Arvot/100g100g218kcal12.7g28.3g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390547