Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Broilerisuikale, keskiarvo 47g57kcal10g0g1.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g31g7.8kcal1.3g1.3g0g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)22g77kcal3.5g14g0.6g1.3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g20g55kcal3.7g0g4.3g0g
Ranskankerma Valio23g66kcal0.6g0.8g6.6g0g
Voi 1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana571g557kcal38.4g34g29.6g3.4g
Valittu annoskoko286g279kcal19.2g17g14.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna143g139kcal9.6g8.5g7.4g0.9g
Arvot/100g100g98kcal6.7g6g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318597