Parsapiirakka

Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele korppujauhotettuun piirakkavuokaan.

Esipaista piirakkapohjaa n. 10 min.

Keitä parsat suolalla, sokerilla ja sitruunamehulla maustetussa vedessä n. 5 min.

Lado parsat ja sipuli pohjan päälle.

Sekoita maito/kerma, kananmunat ja mausteet keskenään.

Kaada seos vuokaan.

Ripottele päälle murustettu sinihomejuusto.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Longstrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g23g129kcal0.2g0.2g14.1g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 4.7g14kcal0.4g2.6g0.1g0.7g
Ruisjauho kokojyväjauho 21g63kcal1.8g11.4g0.4g2.9g
Vehnäjauho puolikarkea 24g84kcal2.5g17.1g0.3g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Parsa puhdistettu 94g30kcal2.7g1.9g0.6g3.3g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Bergader edelpilz sinihomejuusto (Bergader), annos 100g19g64kcal4g0.2g5.2g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 38g13kcal1.1g1.8g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana572g896kcal33.8g72.8g47.8g16.4g
Valittu annoskoko286g448kcal16.9g36.4g23.9g8.2g
Annoskoko puolitettuna143g224kcal8.5g18.2g12g4.1g
Arvot/100g100g157kcal5.9g12.7g8.4g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=179439