Hernekeitto kalkkunasta

Liota herneet (puoli pussia) yön yli ja keitä niitä 2h liotusvedessä.

Lisää pikottu sipuli, kasvisliemikuutio, ja mausteeksi meiramia ja mustapippuria maun mukaan.

Suikaloi kalkkuna ja lisää keittoon loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 47g32kcal2.4g4.4g0.2g1.5g
Kasvisliemikuutio 2.8g8.6kcal0.3g0.4g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g38g29kcal6g0.5g0.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana571g148kcal17.8g12g2.4g4g
Valittu annoskoko286g74kcal8.9g6g1.2g2g
Annoskoko puolitettuna143g37kcal4.5g3g0.6g1g
Arvot/100g100g26kcal3.1g2.1g0.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267234