Pinaattikeitto

Sulata kattilassa oivariini, sekoita siihen jauhot ja kiehauta.

Lisää maito kahdessa erässä koko ajan pohjaa myöten sekoittaen tasaiseksi.

Lisää pinaatti (pakastettu?), suola, sokeriripaus ja mausteet, ripaus valkopippuria ja ripaus muskottia.

Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.

Nauti keitetyn kananmunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Punainen (ingman)225g144kcal7.2g10.8g7.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.4g29kcal0.9g5.9g0.1g0.3g
Oivariini, 60 (100g)8.4g47kcal0.1g0.1g5.1g0g
Pinaatti 42g5.6kcal0.7g0.2g0.1g0.5g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana571g455kcal17.8g35.2g26.4g1.6g
Valittu annoskoko286g228kcal8.9g17.6g13.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna143g114kcal4.5g8.8g6.6g0.4g
Arvot/100g100g80kcal3.1g6.2g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272727