Kanttarellimuhennos

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota.

Lisää pestyt ja pilkotut kanttarellit.

Kypsennä hiljalleen ja loppuvaiheessa lisää suola ja pippuri.

Lopuksi kerma ja vielä kypsennetään sekoitellen n. 5 min. Kokonaisvalm.

Aika n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Ursulah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g113g27kcal2g3.4g0.6g2.1g
Sipuli (kuorittu)57g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 113g373kcal2.3g3.4g39.5g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana571g834kcal10.2g19.4g80.4g6.4g
Valittu annoskoko286g417kcal5.1g9.7g40.2g3.2g
Annoskoko puolitettuna143g208kcal2.6g4.9g20.1g1.6g
Arvot/100g100g146kcal1.8g3.4g14.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381750