Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 1000g521kcal118.4g1g4g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 1000g426kcal3.8g41g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 550g1672kcal48.1g304.7g10.5g76.5g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Siirappi 120g362kcal0.1g88.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5700g6058kcal345.4g888.4g29.8g159.2g
Valittu annoskoko2850g3029kcal172.7g444.2g14.9g79.6g
Annoskoko puolitettuna1425g1515kcal86.4g222.1g7.5g39.8g
Arvot/100g100g106kcal6.1g15.6g0.5g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107385