Stroganoff Venäläinen

Lisää isoon pannuun voi ja rypsiöljyä.

Ruskista lihat rautapannulla, älä laita kaikkia lihoja kerrallaan, ja ota pois pannulta.

Lisää pannuun sipulit ja kuulota ne.
Lisää jauhot, sinappi ja tomaattisose hyvin sekoittaen.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio, sekoita.

Lisää lihat ja pilkottu porkkana.

Mausta.

Anna kiehua hiljalleen 1-3 tuntia kannen alla välillä sekoittaen.

Aika riippuu siitä kuinka mureaksi haluat lihan.

Lisää lopussa smetana, kerma ja pilkotut herkkukurkut.

Anna kiehahtaa.

Tarkista maku ja mausta tarpeen mukaan!
Lisää lopuksi persiljasilppu ja tarjoa riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Jussi1966
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g600g1050kcal114g0g66g0g
Voi, 1 tl, 5 g150g1095kcal1.5g1.5g120g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Turun sinappi, mieto45g86kcal2.3g12.6g2.7g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g105g78kcal4.7g13.5g0.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi17g46kcal1.5g1.2g3.8g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 75g293kcal1.6g1.6g31.5g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)300g495kcal9g12g45g0g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 300g60kcal2.1g9g0.3g5.4g
Valkopippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 45g154kcal4.6g31.5g0.5g1.6g
Persilja 45g12kcal0.6g0.5g0.1g3.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5706g7057kcal300g222.6g542.4g38.2g
Valittu annoskoko2853g3528kcal150g111.3g271.2g19.1g
Annoskoko puolitettuna1427g1764kcal75g55.7g135.6g9.6g
Arvot/100g100g124kcal5.3g3.9g9.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382559