Jauheliha-tomaattikeitto

Ruskista jauhelija kattilassa, lisää sipuli, valkosipuli, chili ja porkkana.

Sekoittele pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet (kasvisliemi, basilika, pippuri, soijakastike).

Anna hautua 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha480g797kcal91.2g0g48g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)960g240kcal9.6g52.8g0g13.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g144g40kcal0.9g8.6g0.3g3.6g
Sipuli 48g15kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8.4g8.7kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Vesi1201g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 1.2g3.1kcal0.2g0.2g0g0.5g
Vehnäjauho, sunnuntai6g21kcal0.7g4.3g0.1g0.2g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g7.2g12kcal1.3g1.5g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5712g2274kcal210.4g142.2g97.4g37.6g
Valittu annoskoko2856g1137kcal105.2g71.1g48.7g18.8g
Annoskoko puolitettuna1428g568kcal52.6g35.6g24.4g9.4g
Arvot/100g100g40kcal3.7g2.5g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325139