Lihapata

Paista paistisuikaleet öljyssä pintaruskeiksi.

Kaikki ainekset uunipataan.

Vettä maun mukaan.

Mausteiksi fondia, (laakerinlehti) ja paaaljon eri pippureita kokonaisina tai murskattuina.

Syödään sellaisenaan, tai perunan/riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g280g78kcal1.7g16.7g0.6g7g
Selleri, annos 50g280g39kcal2.8g8.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Paprika, punainen280g72kcal2.5g12.9g1.1g5.6g
Herkkusieni 322g51kcal6.8g1g1.1g4.8g
Hillosipuli, Rainbow210g74kcal1.9g14.7g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g21g189kcal0g0g21g0g
Naudan sisäpaistisuikale, Atria1120g1232kcal235.2g0g28g0g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g21g12kcal1g1.7g0.1g0g
Häränlihafondi (Touch of taste), annos 15g21g13kcal1.2g1.8g0.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g21g16kcal1.6g2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5712g3701kcal516.6g145.2g105.4g44.4g
Valittu annoskoko2856g1851kcal258.3g72.6g52.7g22.2g
Annoskoko puolitettuna1428g925kcal129.2g36.3g26.4g11.1g
Arvot/100g100g65kcal9g2.5g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87604