Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 1002g522kcal118.6g1g4g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 1002g427kcal3.8g41.1g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 551g1676kcal48.2g305.3g10.5g76.6g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.7g0.4g3.1g
Siirappi 120g363kcal0.1g89.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5712g6071kcal346g890.4g29.8g159.4g
Valittu annoskoko2856g3035kcal173g445.2g14.9g79.7g
Annoskoko puolitettuna1428g1518kcal86.5g222.6g7.5g39.9g
Arvot/100g100g106kcal6.1g15.6g0.5g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107385