Välimeren leipä

Tee normaali leipä taikina, sekoita joukkoon oliivit, tomaatit ja artisokat, jätä muutama pinnalle koristeeksi.

Mausta taikina maun mukaan esim basilikalla, rosmariinilla ja oreganolla.

Laita leivinpaperi syvälle uunipellille ja kaavi taikina tasaisesti pellille.

Paista n. 225 ast. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Deidre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g17g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 584g2002kcal59.5g408.4g7g20.4g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g598g2035kcal77.8g403.9g10.2g31.7g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti basilika&oregano (Fontana), annos 50g67g96kcal5.9g16.6g0.7g0g
Viipaloitu vihreä oliivi, Rainbow67g114kcal0.3g2.7g11.4g0g
Oliiviöljy 37g331kcal0g0g37.4g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g374g75kcal2.2g13.1g1.1g5.2g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g359g111kcal6.5g21.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 748g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5712g9529kcal304.4g1732.4g135.6g114.6g
Valittu annoskoko2856g4764kcal152.2g866.2g67.8g57.3g
Annoskoko puolitettuna1428g2382kcal76.1g433.1g33.9g28.7g
Arvot/100g100g167kcal5.3g30.3g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108478