Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka978g2984kcal94.9g596.8g19.6g146.8g
Puolukka 932g362kcal4.1g63.4g4.7g24.2g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 932g706kcal17.4g143.7g1.9g9.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5712g8103kcal232.8g1607.8g52.4g360.6g
Valittu annoskoko2856g4052kcal116.4g803.9g26.2g180.3g
Annoskoko puolitettuna1428g2026kcal58.2g402g13.1g90.2g
Arvot/100g100g142kcal4.1g28.1g0.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116480