Lihamakaronilaatikko

Kuullosta hiennonetut sipulit öljyssä, lisää jauheliha ja nmausta lihaseos maukusi mukaan (suolaa, pippuriaja paprikaa).

Keitä makaronit lihaliemessä ja ota keitinvedestä talteen 7dl.
Sekoita makaronit jaliha keskenään ja lisää niihin lihaliemi, johon olet sekoittanut kaksi kananmunaa ja hieman pippuria, os tarvitsee...

Paista laatikkoa uunin alaosassa 200¤ tunnin verran!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha751g1246kcal142.6g0g75.1g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala33g93kcal6.6g1.7g6.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 1051g0kcal0g0g0g0g
Makaroni ( tumma Torino )751g2627kcal135.1g442.8g29.3g45g
Rypsiöljy 20g179kcal0g0g20.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)150g189kcal16.5g0.5g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5712g8739kcal605.6g902g290.2g93.4g
Valittu annoskoko2856g4370kcal302.8g451g145.1g46.7g
Annoskoko puolitettuna1428g2185kcal151.4g225.5g72.6g23.4g
Arvot/100g100g153kcal10.6g15.8g5.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129881