Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl1008g3528kcal141.1g5g322.6g0g
Sipuli (kuorittu)560g151kcal7.3g26.9g1.1g9.5g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g392g302kcal22.3g42.7g1.2g0g
Piparjuuri, annos 10g56g21kcal2.5g6.2g0.2g4.2g
Vesi560g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 280g1092kcal6g6.2g117.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5712g10187kcal358.4g174g885.4g27.4g
Valittu annoskoko2856g5094kcal179.2g87g442.7g13.7g
Annoskoko puolitettuna1428g2547kcal89.6g43.5g221.4g6.9g
Arvot/100g100g178kcal6.3g3g15.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940