Sitruunasorbetti

Keitä 2 dl vettä ja 2½ dl sokeria n. 5. minuuttia.

Jäähdytä vartti.

Lisää n. 2 dl sitruunan mehua + yhden sitruunan raastettu kuori.

Lisää mascarbone juusto n. 100 g. Sekoita hyvin.

Laita pakkaseen ja sekoita tunnin välein n. 3 tunnin ajan.

Tarjoile vadelmien/-soseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 802g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 852g3457kcal0g850.9g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton802g168kcal2.4g12.8g0g0.8g
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g401g1760kcal14.8g10.4g184.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5712g10771kcal34.4g1748.2g368.8g1.6g
Valittu annoskoko2856g5386kcal17.2g874.1g184.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna1428g2693kcal8.6g437.1g92.2g0.4g
Arvot/100g100g189kcal0.6g30.6g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319113