Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1193g349kcal11.2g53.7g4.8g22.7g
Jauheliha, sika-nauta 561g1243kcal98.2g0g95.4g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)260g91kcal2.6g17.9g1.3g3.6g
Kesäkurpitsa421g72kcal1.7g10.5g2.5g2.9g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour140g421kcal4.8g6g42.1g1.4g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa281g842kcal64.6g0g64.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5712g6036kcal366.2g176.2g421.4g61.2g
Valittu annoskoko2856g3018kcal183.1g88.1g210.7g30.6g
Annoskoko puolitettuna1428g1509kcal91.6g44.1g105.4g15.3g
Arvot/100g100g106kcal6.4g3.1g7.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352148