Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1263g962kcal23.7g195.8g2.5g12.6g
Sipuli (kuorittu)351g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Paprika, punainen175g45kcal1.6g8.1g0.7g3.5g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Nakki, keskiarvo 1053g2455kcal120g12.2g216.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5712g7143kcal302g470.4g441.6g45g
Valittu annoskoko2856g3572kcal151g235.2g220.8g22.5g
Annoskoko puolitettuna1428g1786kcal75.5g117.6g110.4g11.3g
Arvot/100g100g125kcal5.3g8.2g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354686