Täytetyt kesäkurpitsat

2 sipulia
3 valkosipulin kynttä
100g purjosipulia
400g Kariniemen Broilerin jauhelihaa
5 kesäkurpitsaa
1 pkt Philadelphia maustamaton tuorejuusto
100g Arla Kadett 5 % juustoa
1 rkl Becel juokseva
mustapippuria myllystä
vuorikristallisuolaa
paprikajauhetta
cajun maustetta
2 dl vettä

Pilko sipulit ja kuullota niitä pannulla
Lisää jauheliha, mausta paprikajauheella, rouhitulla mustapippurilla ja suolalla.

Koverra kurpitsat ja pilko sisällys suikaleiksi pannulle.

Kypsennä muutama minuutti
lisäten samalla desi-pari vettä.

Siirrä kulhoon ja sekoita tuorejuusto sekaan.

Laita kurpitsat puolikkaat pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte kurpitsan puolikkaisiin ja raasta kova juusto päälle.

Paista 200'C 30 min ja vielä 10 min 225'C

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)216g58kcal2.8g10.4g0.4g3.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g17g18kcal1.3g2.7g0.1g0.3g
Broilerin jauheliha (Kariniemi), annos 100g481g673kcal91.4g0g33.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1623g293kcal9.1g40.6g6.5g11.4g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 50g240g264kcal27.6g12g11.3g1.2g
Juusto, Arla Kadett 5%120g228kcal40.9g1.8g6g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 17g122kcal0g0g13.8g0g
Paprikajauhe 7.2g23kcal1.1g1.3g0.9g2.7g
Mustapippuri 7.2g20kcal0.8g2.8g0.2g1.9g
Suola, annos 3g7.2g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 120g28kcal2.2g2.9g0.2g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5712g3456kcal354.4g149g146.2g47.4g
Valittu annoskoko2856g1728kcal177.2g74.5g73.1g23.7g
Annoskoko puolitettuna1428g864kcal88.6g37.3g36.6g11.9g
Arvot/100g100g61kcal6.2g2.6g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370019