Äyriäispaella (Pirkka)

1. Sulata äyriäissekoitus pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta hyvin.

2. Hienonna sipuli ja valkosipulit.

Suikaloi paprika.

Kuutioi chorizo pieniksi kuutioiksi.

Kuumenna pannulla rasva ja kuullota sipuleita siinä hetki.

Lisää pannulle chorizo ja riisit.

Jatka kuullottamista, kunnes riisi muuttuu läpikuultavaksi.

3. Lisää pannulle kiehuva vesi ja mausteet.

Hauduta kannen alla noin 17 minuuttia, kunnes riisi on lähes kypsää.

4. Lisää joukkoon suikaloitu paprika ja hauduta pari minuuttia.

Sekoita paellaan valutettu äyriäissekoitus.

Kuumenna ja hauduta vielä 3-5 minuuttia.

Koristele paella tuoreella persiljalla ja sitruunalohkoilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Akalliop
AineksetMääräEnergiaPHRK
Äyriäissekoitus (Pirkka), annos 350g1224g1101kcal208g42.8g18.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g25g25kcal1.9g4g0.1g0.5g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g35g315kcal0g0g35g0g
Paprika punainen 629g184kcal5.9g28.3g2.5g12g
Chorizo makkara (Pirkka), annos 100g350g1231kcal69.9g1.7g104.9g0g
Riisi tumma 594g2074kcal41.6g427.9g13.7g23.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5712g9859kcal654.6g1009.4g349.2g72.6g
Valittu annoskoko2856g4930kcal327.3g504.7g174.6g36.3g
Annoskoko puolitettuna1428g2465kcal163.7g252.4g87.3g18.2g
Arvot/100g100g173kcal11.5g17.7g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450619