Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 241g794kcal4.8g7.2g84.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton241g51kcal0.7g3.8g0g0.2g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Munakoiso 962g215kcal4.8g29.8g1.9g24.1g
Oliiviöljy 30g266kcal0g0g30.1g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow1203g4329kcal144.3g901.9g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5712g11512kcal321.6g1916.6g269.6g55.2g
Valittu annoskoko2856g5756kcal160.8g958.3g134.8g27.6g
Annoskoko puolitettuna1428g2878kcal80.4g479.2g67.4g13.8g
Arvot/100g100g202kcal5.6g33.6g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63368