Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 2099g583kcal25g85.2g4.2g44.1g
Sipuli 83g25kcal1g4g0.2g1.4g
Voi 40% rasvaa 30g113kcal0.6g0.6g12.2g0g
Piirakkataikina Sunnuntai600g2219kcal30g191.9g149.9g12g
Siirappi, tumma45g144kcal0g33.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5712g6166kcal113.2g630g333g115g
Valittu annoskoko2856g3083kcal56.6g315g166.5g57.5g
Annoskoko puolitettuna1428g1542kcal28.3g157.5g83.3g28.8g
Arvot/100g100g108kcal2g11g5.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87903