Jauhelihamureke kikherneiden kera

Valmista korkeaan vuokaan pohjalle mausteseos: kananmuna, kermaviili, ketsuppia, soijaa, mausteita (sitruunapippuria, grillimaustetta, chiliä, suolaa).

Lisää mausteseokseen jauheliha ja sekoita.

Tiiviistä palloksi (tai vuoan muodon mukaan) ja laita vettä niin, että mureke lähes peittyy.

Laita uuniin 1.h/200c ja 2.h 180c.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Annkristin

Annkristin sanoi...

Mureke on proteenipitoinen ja vähärasvainen (vain jauhelihan rasva) sekä maukas, - laita rohkeasti mausteita! Myös yrttejä voi lisätä (persilja, timjam yms)

torstai 22.01.2009 klo 19:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1918g3185kcal364.5g0g191.8g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 240g154kcal7.7g11.6g8.4g0g
Kananmuna kuoreton 132g188kcal16.5g0.4g13.5g0g
Ketsuppi, Felix43g39kcal0.4g9.1g0.2g0g
Soijakastike 43g26kcal2.2g4.1g0g0g
Kikherne säilötty Bonduelle480g624kcal31.2g95.9g14.4g24g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5712g8429kcal845g242.2g456.6g48g
Valittu annoskoko2856g4215kcal422.5g121.1g228.3g24g
Annoskoko puolitettuna1428g2107kcal211.3g60.6g114.2g12g
Arvot/100g100g148kcal14.8g4.2g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99630