Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell100g110kcal23.1g0g2.1g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g5g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka5g0.5kcal0.1g0g0g0.1g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g8.4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Herne-maissi-paprika, Pirkka34g23kcal1.3g3.7g0.3g1g
Makaroni, keitetty, suolaa 134g129kcal4g26.2g0.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana572g530kcal57.4g60.4g5.6g5.2g
Valittu annoskoko286g265kcal28.7g30.2g2.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna143g133kcal14.4g15.1g1.4g1.3g
Arvot/100g100g93kcal10g10.6g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566