Linssi-kanarisotto

Keitä huuhdotut linssit kypsiksi.

Anna kanapaljojen saada hiukan väriä pannulla.

Silppua sipulit ja laita kaikki kanapalojen kanssa öljyyn kuullottumaan ja kypsymään noin 15 minuutiksi.

Yhdistä myös pakastevihannekset.

Yhdistä linssit, kanat ja kasvikset ja mausta tuoreilla yrteillä ja suolalla jos tarvitsee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamestarin broilerin fileesuikale (pehmeän pippurinen) (Kanamestari), annos 400g146g204kcal23.4g5.1g9.8g0g
Linssit, punaiset, kuivattuna (Gogreen), annos 100g37g119kcal8.8g17.9g0.4g4.4g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 44g140kcal10.7g20g0.8g3.9g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 44g45kcal1.5g7.9g0.5g1.3g
Riisi, täysjyvä, pika (Risella), annos 60g8.8g29kcal0.7g6.1g0.2g0.5g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana572g1078kcal90.4g114.8g23.4g20.4g
Valittu annoskoko286g539kcal45.2g57.4g11.7g10.2g
Annoskoko puolitettuna143g269kcal22.6g28.7g5.9g5.1g
Arvot/100g100g188kcal15.8g20.1g4.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355813