Tomaattinen chorizo pasta

Laita pasta kiehumaan runsaaseen veteen.

Kuullota valkosipuli ja hienonnettu sipuli oliiviöljyssä ja voissa paistinpannussa.

Lisää chorizo.

Vähennä lämpöä ja lisää kirsikkatomaatit.

Pari minuuttia ennen pastan kypsymistä lisää kastikkeeseen balsamico.

Mausta chilillä, mustalla pippurilla ja timjamilla tai rosmariinilla.

Jos kastike vaikuttaa kuivalta, lisää hissukseen muutama lusikallinen pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty131g184kcal6.8g36.7g0.9g4.5g
Chorizo makkara, annos 100g87g227kcal9.6g4.4g19.2g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)55g11kcal0.3g1.9g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.1g8kcal0g0g0.9g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g2.2g2.1kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana572g908kcal33.8g87.6g46.8g9.2g
Valittu annoskoko286g454kcal16.9g43.8g23.4g4.6g
Annoskoko puolitettuna143g227kcal8.5g21.9g11.7g2.3g
Arvot/100g100g159kcal5.9g15.3g8.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422332