Jauheliha-kasvispata

Pese, kuori ja kuutioi porkkanat.

Paista jauheliha ja mausta halutessasi jauhelihamausteella.

Lisää joukkoon kasvikset ja paista kunnes kasvikset ovat sulia.

Lisää joukkoon kermat, vesi ja liemikuutiot.

Keitä hiljalleen välillä sekoittaen kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarkista maku.

Tarjoa muusin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 28g89kcal7.4g0g6.6g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 56g17kcal1.1g1.9g0.1g1.4g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g56g17kcal0.8g2.5g0.2g1.4g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g35g38kcal1g1.1g3.5g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g28g44kcal0.6g1.1g4.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 83g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g1.7g3.6kcal0.2g0.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana573g417kcal22.2g14g29.4g5.6g
Valittu annoskoko286g208kcal11.1g7g14.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna143g104kcal5.6g3.5g7.4g1.4g
Arvot/100g100g73kcal3.9g2.4g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212401