Nakkikeitto

6 perunaa, pieniä/keskikokoisia
1/4 lanttu
2 porkkanaa
1/2 purjosipulia
2 litraa vettä
100g vihreitä papuja (puoli pussia)
1 1/2 pkt Atria nakkeja
2 lihaliemikuutiota
Persiljaa

Lämmitä vesi kiehuvaksi ja lisää lihaliemikuutiot, anna sekottua.

Lisää pilkotut vihannekset ja anna kiehua n. 15min.

Lanttu pehmenee hitaimmin, tarkkaile.

Sillä välin pilko ja paista nakit.

Kun lanttu menee kauhan kärjellä halki, lisää nakit ja anna hautua hetken.

Bon appétit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Mmikael
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 33g25kcal0.6g5.1g0.1g0.3g
Lanttu 27g7.9kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Porkkana 21g6.9kcal0.1g1.2g0g0.5g
Purjosipuli 7g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 7.8g2.6kcal0.2g0.3g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi1.7g4.8kcal0.2g0.1g0.4g0g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton31g69kcal3.5g0.8g5.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 156g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana572g236kcal10g18g13g3.2g
Valittu annoskoko286g118kcal5g9g6.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna143g59kcal2.5g4.5g3.3g0.8g
Arvot/100g100g41kcal1.7g3.1g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256320