Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 156g46kcal0.9g8.3g0.3g3g
Atria sika-nauta jauheliha 23%78g211kcal13.3g0g18g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 3.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g1.2g4.6kcal0.2g0.8g0.1g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g14g127kcal0g0g14.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana572g804kcal30.4g22.8g65.2g7.6g
Valittu annoskoko286g402kcal15.2g11.4g32.6g3.8g
Annoskoko puolitettuna143g201kcal7.6g5.7g16.3g1.9g
Arvot/100g100g141kcal5.3g4g11.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428650