Tonnikala-pastavuoka

Keitä makaroni ja sipulit.

Sekoita muut raaka-aineet.

Mausta mustapippurilla.

Kaada voideltuun vuokaan.

Kuorruta osalla juustosta ja tomaateista.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus63g213kcal14.4g33.1g2.3g3.8g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g3.9kcal0.1g0.1g0.3g0g
Jalopeno, Rainbow 100g2g1.1kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g45g16kcal0.5g3.1g0.2g0.6g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g7.5g5.6kcal0.3g1g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)25g40kcal0.7g0.7g3.8g0g
Tonnikala vedessä 32g33kcal7.1g0g0.5g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g20g53kcal6.1g0.4g3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g21g4.3kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana573g743kcal58.8g79.4g20.4g9.6g
Valittu annoskoko286g372kcal29.4g39.7g10.2g4.8g
Annoskoko puolitettuna143g186kcal14.7g19.9g5.1g2.4g
Arvot/100g100g130kcal10.3g13.9g3.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=317644