Tonnikalapasta

1. Pilko porkkanat ja tomaatit.

Keitä porkkanat lähes kypsiksi.

2. Pilko sipult ja valkosipulinkynnet.

Kuullota ne pannulla.

3. Lisää joukkoon tomaattipyree, ruokakerma, tomaattimurska ja mausteet.

4. Lisää joukkoon tonnikala sekä porkkanat.

Hauduta ja lisää tarvittaessa tonnikalan öljyä.

5. Keitä erillään simpukkapasta kypsäksi.

6. Lisää tomaatit joukkoon ja annan niiden keittyä hetki.

7. Lisää pasta pastakastikkeen joukkoon tai tarjoa se erillään.

8. Annoksen voi kruunata parmesanjuusto raasteella sekä tuoreella basilikalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ritan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 56g107kcal15.3g0g5.1g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g8.8g6.5kcal0.4g1.1g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)50g43kcal0.5g1.8g3.5g0g
Tomaattimurska, 1 prk50g13kcal0.3g2.7g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Kirsikkatomaatti, 50g13g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Basilika, tuore0.6g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g1.3g3.3kcal0.2g0.1g0.2g0g
Gnocchi simpukkamakaroni keittämätön (Rainbow), annos 100g63g219kcal6.9g46.4g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana573g823kcal49g111.4g19.6g3.4g
Valittu annoskoko287g412kcal24.5g55.7g9.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna143g206kcal12.3g27.9g4.9g0.9g
Arvot/100g100g144kcal8.5g19.4g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345357