Kasvislasagne zone

Kuullota öljyssä sipuli, valkosipuli, paprika- ja chilijauhe.

Lisää raastetut porkkanat, sekoita.

Lisää tomaattimurska ja -pyree, vesi, soijarouhe ja kuivatut yrtit.

Kiehauta, madalla lämpöä ja anna hautua puolisen tuntia.

Mausta soijakastikkeella.

Soijarouhekastikkeen hautuessa tee valkokastike maidosta, maizenasta ja tuorejuustosta.

Laita uunivuokaan kerroksittain kastikkeita ja lasagnettea.

Ripottele päälle raastettu kadett-juusto.

Paista uunissa, 200 astetta, keskitasolla noin 40 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja saanut vähän väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g16g51kcal7.8g4.7g0.1g0.9g
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljy 4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Paprikajauhe 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Chili mausteseos, Old El Paso0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Porkkana 31g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g58g20kcal0.6g3.9g0.3g0.8g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g5.5g4kcal0.2g0.7g0g0g
Soijakastike 2.8g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Lasagnette, täysjyväpasta (Knorr), annos 185g16g50kcal2g9.7g0.4g1.4g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g8.6g14kcal0.7g0.3g1.1g0g
Kadett 10% (Arla), annos 40g8.6g19kcal2.7g0g0.9g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 39g10kcal1.3g1.2g0g0g
Maizena maissitärkkelys0.8g2.7kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana574g467kcal31.8g49g15.2g9g
Valittu annoskoko287g233kcal15.9g24.5g7.6g4.5g
Annoskoko puolitettuna144g117kcal8g12.3g3.8g2.3g
Arvot/100g100g81kcal5.5g8.5g2.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208134