Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka50g69kcal11g0.9g3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu21g27kcal2.3g0.1g1.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Rice Dream, riisimaito75g35kcal0.1g7g0.7g0.1g
Täysjyväriisi. Risella.28g96kcal1.9g19.5g0.9g1.7g
Parsakaali, tuore, 257g31g9kcal1.4g0.6g0.1g0.5g
Punajuuri keitetty, annos 100g31g13kcal0g2.9g0g0.8g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g25g31kcal0.8g6.4g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana574g607kcal35.6g77.2g17.6g7g
Valittu annoskoko287g304kcal17.8g38.6g8.8g3.5g
Annoskoko puolitettuna144g152kcal8.9g19.3g4.4g1.8g
Arvot/100g100g106kcal6.2g13.5g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227557