Kaaliwokki

500 grammaa keräkaalia
300 grammaa porkkanaa
1 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
2 dl kermaa 10%
1 tl suolaa

Pese ja kuori porkkanat.

Pese ja paloittele kaali.

Paista kaali ja porkkana öljyssä 15 min. Lisää kermaa ja anna muhia puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g141g34kcal1.7g4.8g0.3g3g
Porkkana, keskikokoinen 65g84g24kcal0.5g5g0.2g2.1g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g56g68kcal1.8g2.5g5.6g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana574g326kcal8g24.6g20.6g10.2g
Valittu annoskoko287g163kcal4g12.3g10.3g5.1g
Annoskoko puolitettuna143g82kcal2g6.2g5.2g2.6g
Arvot/100g100g57kcal1.4g4.3g3.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388208