Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g753g580kcal17.3g3.8g54.9g0g
Sipuli 552g167kcal6.9g26.5g1.1g9.4g
Vesi1004g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 50g172kcal5.1g35.1g0.6g1.8g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 502g602kcal15.7g22.6g50.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5720g3042kcal90g176g213.6g22.4g
Valittu annoskoko2860g1521kcal45g88g106.8g11.2g
Annoskoko puolitettuna1430g761kcal22.5g44g53.4g5.6g
Arvot/100g100g53kcal1.6g3.1g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302612