Rahkatorttu (persikkaa sisällä)

Voitele tasapohjainen irtopohjavuoka, halk.

noin 25cm.

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna vatkaten joukkoon.

lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Laita kylmään huilimaan täytteen teon ajaksi.

Viipaloi valutetut persikat ohuemmiksi siivuiksi.

Sekoita täytteen ainekset kermaa lukuunottamatta keskenään, sitruunasta mukaan myös raastettu kuori.

Levitä pohjan päälle persikkaviipaleet.

Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita se varoen muun täytteen joukkoon.

Kaada täyte persikoiden päälle.

Paista 50-60min. 175 asteessa.

Anna tortun jäähtyä kunnolla ennen vuuan reunojen irroittamista ja lautaselle siirtelyä.

Säilytä jääkaapissa.

Persikat voi jättää pois tai korvata ne muulla mieleisellä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g167g1219kcal1.7g1.7g133.6g0g
Sokeri 142g576kcal0g141.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 92g131kcal11.5g0.3g9.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 271g931kcal27.7g190g3.3g9.5g
Leivinjauhe 8.4g15kcal0.4g3.2g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0.3%835g543kcal91.9g35.1g2.5g0g
Kananmuna kuoreton 276g393kcal34.4g0.8g28.2g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml84g18kcal6.8g0g0.3g0.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 33g112kcal0g27.3g0g0.5g
Vanilliinisokeri, teelusikka17g67kcal0g16.5g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g334g1136kcal6.7g10g116.9g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 601g411kcal4.9g91.4g0.6g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5720g11101kcal372g1036.2g589.6g29.8g
Valittu annoskoko2860g5551kcal186g518.1g294.8g14.9g
Annoskoko puolitettuna1430g2775kcal93g259.1g147.4g7.5g
Arvot/100g100g194kcal6.5g18.1g10.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422284