Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell1004g1104kcal230.8g0g21.1g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g50g7.5kcal0.5g1g0.1g0.7g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka50g5kcal0.6g0.4g0.1g0.5g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g84g11kcal0.6g1.8g0.2g0.8g
Herne-maissi-paprika, Pirkka335g231kcal13.4g36.8g2.7g10.4g
Makaroni, keitetty, suolaa 1338g1292kcal40.3g262.1g4.3g13.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5720g5300kcal572.4g604.2g57g51.2g
Valittu annoskoko2860g2650kcal286.2g302.1g28.5g25.6g
Annoskoko puolitettuna1430g1325kcal143.1g151.1g14.3g12.8g
Arvot/100g100g93kcal10g10.6g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566