Helpoista helpon lohipasta gratiini

1.KEITÄ PASTA

2.KAADA PUOLET VOIDELTUUN UUNIVUOKAAN

3.LISÄÄ KALASUIKALEET JA PASTAKASTIKE

4.LISÄÄ LOPUT PASTASTA

5.LUSIKOI PÄÄLLE JUUSTO DIBBI

6.PAISTA 200 ASTEISESSA UUNISSA NOIN 25 MIN

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet, marinoitu, Apetit1080g2236kcal162g22.7g164.2g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)702g281kcal11.9g57.6g0.7g9.8g
Penne Rigate kuviopasta,Pirkka (Ruokakesko oy), annos 100g540g1890kcal70.2g388.8g6.5g12.4g
Juustodippi, Pirkka 300g540g702kcal16.7g9.2g66.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5724g10217kcal521.6g956.6g475.6g44.4g
Valittu annoskoko2862g5108kcal260.8g478.3g237.8g22.2g
Annoskoko puolitettuna1431g2554kcal130.4g239.2g118.9g11.1g
Arvot/100g100g179kcal9.1g16.7g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355217