Jauhelihamureke, omena-sipuli ala Tuula

Sekoita jauheliha, sipulikeittoaines ja kermaviili mureketaikinaksi.

Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia.

Voitele leivinpaperi öljyllä.

Taputtele taikina suorakaiteen muotoiseksi n. 30 x 25 cm. Raasta kuoritut omenat ja sipuli karkeaksi.

Levitä raaste murkelevyn päälle, valuta siirappi ja ripottele curry sekä mustapippuri raasteen päälle.

Laita sulatejuusto murut skäö peitä täyteainekset kinkku viipaleilla.

Rullaa levy leivinpaperia apuna käyttäen.

Kääri leivinpaperi tiiviisti murekkeen ympärille ja kierrä päät napakasti kiinni.

Siirrä mureke vuokaan ja paista uunissa 35-40 min. Tarjoa yrteillä ja tomaattikuutioilla maustetun pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1262g2096kcal239.9g0g126.2g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)361g234kcal11.5g17.3g12.6g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g135g433kcal12.2g70.3g8.1g12.2g
Omena, ulkomainen, kuorittu 361g161kcal0.7g34g0.4g6.5g
Sipuli 271g82kcal3.4g13g0.5g4.6g
Silavaton palvikinkku (Pajuniemi), annos 35g189g169kcal28.4g0.9g5.7g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g271g757kcal51.4g0g62.2g2.7g
Siirappi 13g38kcal0g9.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5724g7940kcal695g289.8g431.4g52g
Valittu annoskoko2862g3970kcal347.5g144.9g215.7g26g
Annoskoko puolitettuna1431g1985kcal173.8g72.5g107.9g13g
Arvot/100g100g139kcal12.1g5.1g7.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387706