Pyrytuulian paastokeitto 2962015

205 g peruna
209 g purjo
259 g varsiselleri
36 g tuore pinaatti kasvimaalta
17 g tuore lehtikaali
50 g sipulinvarsia
452 g vettä

Yksi annos painaa n. 409 grammaa
85 kcal

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna rosamunda (Suomi), annos 100g478g359kcal9.1g76.5g1g4.8g
Purjosipuli 487g112kcal8.8g11.7g1g10.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka604g66kcal6.6g6.6g1.2g6g
Pinaatti 84g11kcal1.4g0.3g0.3g1.1g
Lehtikaali 40g16kcal1.4g1.6g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Vesi1054g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5726g1190kcal57.6g204.6g7.8g49.8g
Valittu annoskoko2863g595kcal28.8g102.3g3.9g24.9g
Annoskoko puolitettuna1432g298kcal14.4g51.2g2g12.5g
Arvot/100g100g21kcal1g3.6g0.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462229