Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g150g285kcal22.5g0g22.5g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)50g30kcal0.5g2.2g2g0g
Korppujauho 25g92kcal2.6g18.7g0.3g1.3g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 1.5g0.4kcal0.1g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1.5g8kcal0g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Ruisjauho kokojyväjauho 7.5g23kcal0.7g4.2g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana574g934kcal55g61.6g52g6.6g
Valittu annoskoko287g467kcal27.5g30.8g26g3.3g
Annoskoko puolitettuna144g234kcal13.8g15.4g13g1.7g
Arvot/100g100g163kcal9.6g10.7g9.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178857