Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g140g174kcal6.3g35.1g0.8g1.4g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g105g136kcal21.9g0g5.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g19g5.2kcal0.3g0.9g0g0.3g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g18g33kcal6g0.3g0.9g0g
Mustapippuri 2.5g6.9kcal0.3g0.9g0.1g0.7g
Paprikajauhe 2.1g6.8kcal0.3g0.4g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana574g724kcal70.2g75.2g14.8g6.4g
Valittu annoskoko287g362kcal35.1g37.6g7.4g3.2g
Annoskoko puolitettuna144g181kcal17.6g18.8g3.7g1.6g
Arvot/100g100g126kcal12.2g13.1g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206416