Makkara-juurespata

Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali26g5.5kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Punajuuri 31g12kcal0.3g2.1g0.1g0.8g
Peruna, vanha, kuorittu 44g33kcal0.8g6.8g0.1g0.4g
Porkkana 26g8.6kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]15g50kcal1.8g0g5.5g0g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 44g122kcal4.6g3.5g10.1g0.1g
Sitruuna kuorittu 2.6g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)2g2kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana574g476kcal16.4g31.4g32g5.8g
Valittu annoskoko287g238kcal8.2g15.7g16g2.9g
Annoskoko puolitettuna144g119kcal4.1g7.9g8g1.5g
Arvot/100g100g83kcal2.9g5.5g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249209