Lohi-peruna-juustokastikepaistos

Kuori perunat ja viipaloi ne laakeaan vuokaan.

Leikka nahaton lohifile n. 1 cm siivuiksi ja lado perunoiden päälle, ripauta hieman suolaa ja rouhittua valkopippuria lohen päälle.

Valmista juustokastike: kiehauta jauhot rasvassa.

Lisää maito vähitellen samalla sekoittaen, kiehauta hetken ja lisää juusto nokaraina.

Odota kunnes juusto on sulanut ja lisää hienonnetut kovaksi keitetut kananmunat joukkoon, lisää suolaa ja valkopippuria, maista suolaisuus.

Kaada seos lohi-perunoiden päälle ja paista paistosta puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 83g45kcal1.3g10.9g0.1g0.7g
Lohifilee 49g96kcal9.2g0g6.6g0g
Keiju kasvisrasvalevite 80%6.4g46kcal0g0g5.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.4g22kcal0.7g4.5g0.1g0.2g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 107g36kcal3.3g5.2g0.1g0g
Kasvisrasvalevite Pippurinen (Rainbow), annos 100g21g43kcal2.1g1g3.2g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana574g614kcal36.4g43.2g33g1.8g
Valittu annoskoko287g307kcal18.2g21.6g16.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna144g154kcal9.1g10.8g8.3g0.5g
Arvot/100g100g107kcal6.3g7.5g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108983