Lihaisa kaalilaatikko (karppi)

Leikkaa kaali suikaleiksi ja ruskista pienissä erissä voissa ja kaada kattilaan.

Mausta suolalla, valkopippurilla (ja intiaanisokerilla jos kaipaat pehmeyttä ja makeutta).

Lisää neste ruskistetun kaalin joukkoon ja hauduta hiljalleen puolen tunnin ajan.

Paista jauheliha.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kaalisilppua ja jauhelihaa, alimmaksi ja ylimmäksi kaalia.

Paista laatikkoa ilman kantta noin 200 asteisessa uunissa tunnin ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali187g40kcal2.2g6.4g0.4g3.9g
Lihaliemi laimennettu 13g2.4kcal0g0.4g0.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 75g166kcal13.1g0g12.7g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g3.7g13kcal0.1g3.3g0g0g
Voi 8.7g63kcal0.1g0g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana574g569kcal31g20.2g40.6g7.8g
Valittu annoskoko287g284kcal15.5g10.1g20.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna144g142kcal7.8g5.1g10.2g2g
Arvot/100g100g99kcal5.4g3.5g7.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226893