Kasvis-linssikeitto

Silppua sipuli ja kuutioi muut kasvikset.

(Reseptissä voi käyttää 2 perunaa tai korvata osan perunoista bataatilla kuten aineslistassa nyt).

Pehmennä niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Huuhdo linssit ja lisää ne kiehuvaan liemeen.

Lisää myös mustapippuria.

Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla 15-20 minuuttia kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee 3-4 annosta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Ansku78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g27g7.6kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Peruna, keskikokoinen 60g25g15kcal0.4g3.3g0g0.2g
Bataatti, kuorittu 25g20kcal0.4g4.2g0g0.8g
Rypsiöljy 5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)52g18kcal0.8g3.6g0.1g0.7g
Vesi104g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g2.3g5.7kcal0.1g0.2g0.5g0g
Linssi, punainen raaka 1dl = 80g (Go green), annos 30g33g115kcal8.3g20g0.7g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana575g474kcal20.8g67g14.4g11.8g
Valittu annoskoko287g237kcal10.4g33.5g7.2g5.9g
Annoskoko puolitettuna144g119kcal5.2g16.8g3.6g3g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.7g2.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153959