Tomaatti-sipulisalaatti parmakinkkurouheella

Paista p. kinkku uunissa 10min/180c.

Rouhi rouheeksi.

Tomaatit viipaleiksi ja levitä lautaselle.

Hienonna sipuli ja kuullota oliiviöljyssä.

Lisää loput oliiviöljystä ja lisää balsamico, suolaa, pippuria ja sokeria.

Kuumenna ja lusikoi kastike tomaattien päälle.

Lopuksi rouhe tom. päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g156g32kcal0.9g5.9g0.5g2.2g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g6.2g6kcal0.1g1.1g0g0g
Oliiviöljy 31g276kcal0g0g31.3g0g
Parmankinkku lomo ebuchado (Argal), annos 100g16g40kcal5.9g0.1g1.8g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g16g3.9kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana575g750kcal15.4g20.2g67.4g6.6g
Valittu annoskoko288g375kcal7.7g10.1g33.7g3.3g
Annoskoko puolitettuna144g188kcal3.9g5.1g16.9g1.7g
Arvot/100g100g131kcal2.7g3.5g11.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172499