Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Paprika, punainen11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kesäkurpitsa66g11kcal0.3g1.6g0.4g0.5g
Tomaatti 82g19kcal0.5g2.8g0.2g1.1g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g4.4g36kcal0g0g4.4g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g81g219kcal12.1g4g17g0.8g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g22g57kcal6.6g0.4g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana576g700kcal39.8g20.8g50.6g6g
Valittu annoskoko288g350kcal19.9g10.4g25.3g3g
Annoskoko puolitettuna144g175kcal10g5.2g12.7g1.5g
Arvot/100g100g122kcal6.9g3.6g8.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322799