Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 144g585kcal0g143.9g0g0g
Viinietikka balsami300g105kcal0g3g0g0g
Rypsiöljy rainbow600g5400kcal0g0g600g0g
Silakkafilee 1800g2587kcal288g0g160.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5748g17353kcal576g293.8g1520.4g0g
Valittu annoskoko2874g8676kcal288g146.9g760.2g0g
Annoskoko puolitettuna1437g4338kcal144g73.5g380.1g0g
Arvot/100g100g302kcal10g5.1g26.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794