Marinadi kasviksille

Loistava marinadi kasviksille! Tämä määrä toimii noin yhdelle kilolle kasviksia, esim.

porkkana, kukka- tai parsakaali, paprika, sipuli, kesäkurpitsa, munakoiso, sienet.

Paloittele kaikki kasvikset.

Kaalit kannattaa kiehauttaa nopeasti ennen marinointia, ja muut kasvikset esim.

paahtaa uunipellillä grillivastuksen alla kevyesti, kunnes saavat hiukan ruskeata väriä.

Eri kasvikset vaativat hiukan eri aikoja.

Sitten vaan ladotaan kasvikset kannelliseen lasi- /muovikulhoon, ja marinadi päälle.

Voit vielä tiivistää setin levittämällä päälle tuorekelmun.

Marinoi vähintään 4-5 tuntia, mielellään seuraavaan päivään.

Ennen tarjolle laittamista kannattaa ensin valuttaa liiat nesteet pois lävikössä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 639 grammaa

Tarina67

Tarina67 sanoi...

Vasta säädän reseptiä, seuraavan aion testata puolella tuosta öljymäärästä.

sunnuntai 29.05.2011 klo 23:50

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoviinietikka (Rajamäen)450g90kcal0g29.2g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)900g8073kcal0g0g891g0g
Sitruunamehu, laimentamaton450g95kcal1.3g7.2g0g0.4g
Vesi900g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g68g66kcal4.1g11.5g0.3g0g
Basilika, tuore 45g12kcal1.4g0.5g0.4g0.7g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g45g21kcal0.7g3.3g0.5g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5751g16738kcal16g106.8g1784.6g7.4g
Valittu annoskoko2876g8369kcal8g53.4g892.3g3.7g
Annoskoko puolitettuna1438g4185kcal4g26.7g446.2g1.9g
Arvot/100g100g291kcal0.3g1.9g31g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235423